|
PONDĚLÍ
|
|
|
POLÉVKA
|
|
3,3 dcl
|
Tradiční bramboračka
|
45,-
|
3,3 dcl
|
Minestrone polévka s čerstvou bazalkou
|
45,-
|
|
MENU I.
|
|
3,3 dcl
|
Minestrone polévka s čerstvou bazalkou
|
179,-
|
150g
|
Konfitovaný vyzrálý hovězí krk na česneku podávaný s listovým špenátem a
|
|
|
bramborovými knedlíky s restovanou cibulkou
|
|
|
MENU II.
|
|
3,3 dcl
|
Minestrone polévka s čerstvou bazalkou
|
193,-
|
150g
|
Steak z kuřecích prsou s omáčkou z portského vína a nakládaného růžového pepře,
|
|
|
mačkané brambory s jarní cibulkou
|
|
|
DNES DOPORUČUJEME
|
|
150g
|
Konfitovaný vyzrálý hovězí krk na česneku podávaný s listovým špenátem a
|
144,-
|
|
bramborovými knedlíky s restovanou cibulkou
|
|
150g
|
Steak z kuřecích prsou s omáčkou z portského vína a nakládaného růžového pepře,
|
158,-
|
|
mačkané brambory s jarní cibulkou
|
|
|
POLEDNÍ NABÍDKA
|
|
150g
|
Paneng kai vegetarian ( Tofu na Paneng curry pastě s kokosovým mlékem, zeleninou
|
138,-
|
|
a dušenou jasmínovou rýží )
|
|
150g
|
Strozzapreti ( těsoviny ) s mixem restovaných nudliček z vepř. panenky a kuřecích
|
158,-
|
|
prsou s cherry rajčátky, rukolou, lístky bazalky a smetanou
|
|
150g
|
Roastbeef s pečenými brambory grenaille a tatarskou omáčkou
|
168,-
|
200g
|
Kuřecí řízek obalovaný v kukuřičné strouhance s bramborovou kaší a kyselou okurkou
|
164,-
|
150g
|
Hovězí gulášek s cibulovým salátkem a domácími bramboráky 3ks
|
149,-
|
200g
|
Smažený řízek z vepřové krkovice s domácím bramborovým salátem, citrón
|
164,-
|
350g
|
Ceasar salát s kuřecím masem, anglickou slaninou, parmazánem a česnekovými krutony
|
172,-
|
|
DEZERT
|
|
3ks
|
Lívance s ovocným rozvarem a zakysanou smetanou
|
45,-
|